Agenda

Geen aankomende evenementen
Ga naar agenda

Over de grens: Samen sterk

Regio Achterhoek zet zich op verschillende manier in om de grens op te heffen, in het besef dat onze Duitse  buurland een enorm potentieel aan banen herbergt. Kreis Borken en natuurlijk ook Regio Twente zijn belangrijke samenwerkingspartners voor de Achterhoek. Zij staan voor dezelfde uitdagingen en problemen en vragen daarvoor aandacht van provinciale besturen of het Rijk. Gezamenlijk optrekken binnen de Euregio zorgt voor een sterkere uitgangspositie. Ook is de Achterhoek vertegenwoordigd in de Euregio, het samenwerkingsverband van grensregio’s.

Lees meer over samenwerken met Twente, samenwerken met Duitsland/ Kreis Borken, en over de Achterhoek in de EUREGIO.@RegioAchterhoek

Regio Achterhoek op Youtube

Error type: "Forbidden". Error message: "The calling IP address 2a01:7c8:aabf:5a1::1 does not match the IP restrictions configured on the API key. Please use the API Console to update your key restrictions." Domain: "usageLimits". Reason: "ipRefererBlocked".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id PLYXyXgpxnvWRKJYeYE8rL0kkXiPz9jbjC belongs to a playlist. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.