Jouke Lavalaye is sinds 1 december procesmedewerker lobby & economische profilering bij Regio Achterhoek. Hij volgt Marit Maglio op. Jouke gaat zich bezighouden met de lobby in Arnhem/ Den Haag en economische profilering. Hij ondersteunt de Regiegroep Smart Industry Achterhoek en is aanspreekpunt/ procesbegeleider voor Achterhoek2020 Jong.
“Regio Achterhoek biedt mij de kans om in triple helix-verband samen te werken met ondernemers, maatschappelijke organisaties en overheden. Ik zet mij in voor een sterke lobby en het optimaliseren van onze contacten met de provincie en het Rijk. Daarnaast adviseer en ondersteun ik de regiegroep Smart Industry Achterhoek. Doel is de Achterhoekse economie te versterken door de kansen die ‘Smart Industry’ biedt aan te grijpen. Ook ben ik projectadviseur van Achterhoek2020 Jong, waarin startende jonge talenten kansen krijgen om hun idee en project verder te ontwikkelen. De afwisseling en het samenwerken met diverse partijen maken mijn werk uitdagend en geven mij energie!”

Sluiten

Wij zoeken nieuwe collega’s

Wij zoeken nieuwe collega’s. Heb jij de juiste opleiding en werkervaring, hart voor de Achterhoek en sta je pal achter onze unieke manier van samenwerken? Solliciteer dan nog vandaag en maak samen met ons van de Achterhoek de voorloper van Nederland.